Osiguranje vozila Novi Sad

Osigurajte svog ljubimca posredstvom našeg preduzeća, koje Vam garantuje sigurnost u poslovanju sa našim poslovnim partnerima – osiguravajućim kućama. Izuzetno dobra i dugoročna saradnja, koja se zasniva na poverenju, uvažavanju i poštovanju, omogućava nam da Vam po izuzetno povoljnim uslovima ponudimo sledeće vrste osiguranja:

  1. Osnovno osiguranje – osiguranje od autoodgovornosti;
  2. Kasko osiguranje;
  3. Osiguranje stakala i putnika (delimičan kasko);
  4. Osiguranje u javnom prevozu (osiguranje putnika u javnom prevozu);
  5. Putno-zdravstveno osiguranje;
  6. Pomoć na putu;
  7. Paket 5 plus;
  8. Zeleni karton (međunarodno osiguranje);
  9. Osiguranje od odgovornosti vozača (CMR);
  10. Osiguranje imovine.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte. Naše stručno i ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva Vaša pitanja i nejasnoće.

 

 

 

 

Vrste osiguranja

Obavezno osiguranje od autoodgovornosti (osnovno osiguranje) – zakonom obavezno osiguranje bez koga vozilo ne može biti registrovano. Zaključuje se jednom godišnje, prilikom podnošenja zahteva za registraciju vozila i podnošenja zahteva za izdavanje nove registracione nalepnice. Zove se još i osiguranje trećih lica, jer mu je uloga da štiti ostale učesnike u saobraćaju od nas samih, tj. nadoknađuje štetu trećim licima koja je naneta vozilom.

Kasko osiguranje – osiguranje koje pokriva štetu nastalu usled oštećenja ili potpunog uništenja sopstvenog vozila do kojih dolazi usled različitih rizika, kao što su delimična ili totalna havarija, prirodna nepogoda, saobraćajna nezgoda, vandalizam, krađa i slično.

Osiguranje stakala i putnika – osiguranje od loma i oštećenja stakala na vozilu, izuzev stakala (plastike) na svetlosnim uređajima, ogledalima ili krovu vozila (uključujući i stakleni krov. Takođe, prilikom ugovaranja ovog osiguranja moguće je ugovoriti osiguranje putnika od posledica nesrećnog slučaja.

Zeleni karton – obavezan dokument za ulazak na teritoriju sledećih zemalja: Severna Makedonija, Albanija, Turska, Belorusija, Ukrajina i Rusija.

Osiguranje u javnom prevozu – ovom vrstom osiguranja regulisano je osiguranje putnika u javnom prevozu od posledica nesrećnog slučaja.

Putno-zdravstveno osiguranje – odnosi se na osiguranje putnika u inostranstvu i pokriće neophodnih medicinskih troškova na putu, bilo gde u svetu.

 

 

Izgled polise osnovnog osiguranja (autoodgovornosti) i zelenog kartona