Auto škola – VM AUTO 021 Novi Sad

Sigurno do vozačke dozvole!

 

Polaganje za „B“ kategoriju

U današnje vreme, posedovanje vozačke dozvole je gotovo neophodno za svakodnevne aktivnosti, a pogotovo za posao. Automobil je potreba i zato je bitno pravilno savladati osnove bezbednosti u saobraćaju, kako biste sutra postali siguran i bezbedan vozač. 

Naučite da vozite bezbedno i sigurno u auto školi VM AUTO 021.

Mi ne obećavamo samo vozačku dozvolu – mi obećavamo i da ćete sa nama bez stresa savladati vožnju i postati siguran i bezbedan vozač.

 

Upis u toku

 

 

Pozovite nas putem telefona na naš dobro poznat broj: +381 61 301-1000

 

 

 

Zašto da izaberete Auto školu VM AUTO 021?

Odabir auto škole je najbitnija stavka u pripremi za polaganje vozačkog ispita. Potrebna Vam je auto škola koja će Vas dobro pripremiti za životni put, a od Vas napraviti sigurnog vozača. Nije bitno samo položiti vozački ispit, već je najbitnije ono što ste naučili prilikom pohađanja, što je naš zajednički cilj.

Auto škola VM AUTO 021 je mesto gde ćete u prijatnoj atmosferi i uz najsavremeniju tehnologiju naučiti da samostalno upravljate vozilom.

 

 

Iskusni instruktori

Instruktor vožnje je ključna osoba svake auto škole. Naši instruktori su mladi, ali iskusni i imaju prijateljski pristup, kako bi Vam olakšali učenje. Posvećeni su svakom kandidatu i spremni da odgovore na sva pitanja i nejasnoće. Prilagodiće se Vašim potrebama i brzini učenja i pomoći da postanete dobar vozač, koji veruje u sebe i svoje sposobnosti.

 

Nova vozila

Raspolažemo novim i bezbednim vozilima, uz koja će Vaša obuka biti kompletna. Vozila su klimatizovana i tehnički ispravna, nadasve udobna, kako bi Vaše prvo vozačko iskustvo bilo što ugodnije.

 

Kvalitetna ponuda

Auto škola VM AUTO 021 poseduje savremeno opremljene učionice sa novom računarskom opremom. Garantujemo visok kvalitet usluge. Dobra komunikacija sa našim polaznicima je ono što nas izdvaja od drugih. Kod nas postajete siguran i bezbedan vozač, uz savladavanje odnosnih vozačkih veština. Naš uspeh je da svaki naš kandidat, nakon obuke u našoj auto školi, sa lakoćom položi vozački ispit i bude bezbedan, samouvereni i vozač za primer, jer učenje kod nas nije učenje za dozvolu, već za život.

Kandidati prilikom upisa dobijaju besplatan lekarski pregled, kao i besplatan tehnički pregled za jedno vozilo na tehničkom pregledu “VM AUTO 021”, Radoja Domanovića 49.

Do vozačke dozvole za samo dva meseca, bez čekanja na teorijsku obuku i ispit!

Upis u auto školu

Uslovi za upisivanje B kategorije:

  1. Važeća lična karta, ukoliko je lice maloletno, obavezno je prisustvo roditelja ili staratelja prilikom potpisivanja Ugovora;
  2. Obuka vozača se može vršiti sa navršenih 16 godina, a polaganje vozačkog ispita sa navršenih 17 godina;
  3. Lekarsko uverenje za kandidata za vozača potrebno je izvaditi pre početka praktične obuke. Lekarski pregled kandidata organizuje naše preduzeće kod poslovnih partnera.

Teorijska nastava i polaganje iz poznjavanja saobraćajnih propisa

Teorijska nastava se sastoji od 40 časova od po 45 minuta, gde kandidati uče o pravilima saobraćaja.

Naše učionice opremljene su najnovijom tehnologijom, što olakšava učenje. Na raspolaganju su Vam i pomoćna literatura i naravno stručno osoblje koje će rado odgovoriti na sva pitanja i pomoći da što bolje savladate gradivo koje će biti na ispitu.

Nakon završetka teorijske nastave, polaže se teorijski ispit u auto školi. Položen teorijski ispit važi 18 meseci. U tom roku je kandidat obavezan da završi praktičnu obuku, kako bi položio praktični ispit.

Lekarski pregled

Da biste započeli praktičnu obuku, neophodno je da imate lekarsko uverenje. Naša škola Vam organizuje lekarski pregled, u zdravstvenoj ustanovi GLOBAL PREVENT, koja se nalazi na adresi Futoška 57, u terminu koji Vama odgovara i bez čekanja u redu.

Prilikom odlaska na pregled važno je da sa sobom imate naočare ili sočiva, ukoliko ih nosite. Sam pregled traje 30 do 45 minuta.

 

Ispit iz prve pomoći

Obuka za ispit iz prve pomoći odvija se u prostorijama škole, a u organizaciji ovlašćenih zdrastvenih radnika, naših poslovnih partnera, iz zdravstvene ustanove GLOBAL PREVENT. Obuka se organizuje u terminu koji odgovara grupi koja je zajedno pohađala teorijsku nastavu.

Trajanje obuke i ispita je oko 90 minuta.

Praktična obuka

Praktična obuka sastoji se od 40 časova od po 45 minuta. Kandidat ima pravo na 2 praktična časa u toku dana. Termini časova su u dogovoru sa instruktorom, sa kojim određujete i svoj tempo napretka. Ukoliko Vam je potrebno više od 40 časova da biste bili sigurniji i usavršili praktični deo, možete tražiti od instruktora dodatne časove.

Za početak praktične obuke, potrebno je dostaviti LEKARSKO UVERENJE na uvid.

Polaganje ispita iz vožnje

Starosni uslov za praktični ispit je navršenih 17 godina.

Kandidat će dobiti jedan od 15 ispitnih zadataka, koji se sastoje od poligonskog dela i vožnje u saobraćaju ispitnom trasom. Trajanje ispita je oko 45 minuta.

Po položenom ispitu dobija se probna vozačka dozvola, sa rokom važenja 1-4 godine.

 

 

Zašto da izaberete Auto školu VM AUTO 021?

Po položenom ispitu, auto škola VM Auto 021 izdaje Uverenje da ste uspešno završili obuku. Uverenje i propratnu dokumentaciju koju ćete dobiti u školi potrebno je odneti u MUP, gde ćete podneti zahtev za izdavanje probne vozačke dozvole. Zahtev za izdavanje probne vozačke dozvole podnosi se lično nadležnoj teritorijalnoj jedinici MUP-a u mestu prebivališta; može i u mestu boravka ako podnosilac iz opravdanog razloga boravi van mesta prebivališta duže od tri meseca.

Probna vozačka dozvola ima rok važenja od 2 do 4 godine, u zavisnosti od starosti kandidata. Nakon isteka probne vozačke dozvole, podnosi se zahtev za redovnu vozačku dozvolu.

 

Često postavljena pitanja

 

Da li je moguće plaćanje na rate?

U VM auto školi moguće je plaćanje na rate. Cena obuke mora biti isplaćena do završetka praktične obuke pred izlazak na praktični ispit.

 

Sa koliko godina najranije mogu da pohađam teorijsku nastavu?

Starosni uslov za pohađanje teorijske nastave kao i za polaganje teorijskog ispita je 16 godina.

 

Da li je obavezno prisustvovanje teorijskim predavanjima?

Da, časovi teorijske obuke su obavezni, a ukoliko ih, u slučaju neodložnih obaveza, propustite, potrebno je da ih na doknadite, u dogovoru sa predavačem.

 

Koliko teorijskih časove dnevno se održava?

Najčešće se održava blok od 2 časa po 45 minuta.

 

Sa koliko godina mogu da počnem da vozim?

Starosni uslov za praktični ispit je navršenih 17 godina. Dakle, sa punih 17 godina kandidat može da dobije probnu vozačku dozvolu i da počne da vozi, uz ograničenja koja probna vozačka dozvola nosi.

 

Gde se polaže ispit iz prve pomoći?

Obuka za ispit iz prve pomoći odvija se u prostorijama škole, a u organizaciji ovlašćenih zdravstvenih radnika, naših poslovnih partnera, iz zdrastvene ustanove GLOBAL PREVENT. Obuka se organizuje u terminu koji odgovara grupi koja je zajedno pohađala teorijsku nastavu.

 

Koliko dugo traje obuka?

U proseku, obuka traje od 2 do 3 meseca. Teorijski časovi su uglavnom u bloku (2×45minuta), a ukoliko cela grupa kandidata ima prostora, bude i 2 puta blok časova, u dogovoru sa predavačem.

 

Nakon položenog teorijskog ispita, koliko se čeka na praktičnu obuku?

Nakon položenog teorijskog ispita počinjete odmah sa praktičnom obukom.

 

Nakon završene praktične obuke, koliko se čeka na polaganje ispita?

Nakon završene praktične obuke, odmah polažete u prvom terminu. Termine za polaganje dobijamo od MUP-a, najmanje dva termina, a predviđeni su uglavnom početkom i krajem meseca. Tako da nema čekanja. Stav naše škole je da nam kandidati što pre i u što većem broju polože.

 

Na kojim vozilima se vrši obuka?

Auto škola VM auto 021 raspolaže vozilima Reno Clio i Captur. U pitanju su nova vozila 2020. godište.